Superhero Gathering med TobiiDynavox på Lillestrøm

Har du hørt om data-parties? Det mest kjente i Norge er the Gathering som skjer i Vikingskipet på Hamar hvert år. Der møtes hundrevis av barn og ungdom som leker seg med datateknologi over flere dager. Men, det finnes andre parties også. Ululas var på et som het Superhero- Gathering på Lillestrøm 4. november. Det var TobiidDynavox som sto for det supre arrangementet.

Her møttes nemlig en stor gruppe barn og ungdom som benytter øyestyring. Målet var å bli kjent med hverandre, inspirere og bli inspirert. Ut fra stemningen ble dette et vellykket arrangement. Caroline (mamma) holdt et flott innlegg om hvordan hun og datteren jobbet sammen for å optimalisere språk, læring og fritidsaktiviteter som bruker av øyestyring. Det var bare å ta av seg hatten. For maken til en viljesterk, kunnskapsrik kruttønne av en mamma skal man lete lenger etter. Og datteren imponerer minst like mye.

Resten av dagen kunne deltagerne delta på ulike stasjoner. Her kunne man prøve spill, få teknisk hjelp eller generelle tips og råd.

Ululas – uglene miss Doc og miss Law rakk en liten tur til Oslo på vei hjem. Her sjekket vi ut 3D printer på Clas Ohlson og kjøpte inn noen julepresanger. Tipp topp dag !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *