SPOT 2017

Teknologi og læring henger sammen. Især for de brukergruppene Ululas fokuserer på.

Hvert år arrangerer Statped (det statlige spesialpedagogiske støttesystemet i Norge) en teknologi-konferanse. I år skjedde dette 21. og 22. november på Lillestrøm. Dette er hva Statped skriver selv om SPOT  på sine nettsider:

«SPOT er en praktisk konferanse som skal inspirere, gi oversikt, øke kompetansen og være en plass for å dele erfaringer. Konferansen er for deg som bruker teknologi i opplæringen. Den er for lærere, barnehagelærere, PPT, skoleledere, fagpersoner ved universiteter, høgskoler og i helsesektor og for foreldre. »

Ululas brukte mest tid på teknologiutstillingen. De fleste kjente firmaene var representerte. I tillegg var det noen nye som satser stort på sine egne innovative produkter. Ululas kommer tilbake til dette i senere innlegg.

Det Ululas ønsker å legge vekt på er hvordan læremiddelutviklerne de senere årene har jobbet aktivt for at læremidlene skal tilpasses alle elevgrupper. Eva i Ululas er stolt over å ha vært med på denne prosessen de siste årene. Ululas kommer tilbake til mulighetene som ligger i FEIDE – innloggingen og læremidler som kan benyttes av elever som ikke kan benytte ordinært tastatur og mus.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *