Foreldreseminar ISAAC

Har du hørt om ISAAC Norge? Det er en interesseorganisasjon for personer uten talespråk, pårørende og fagpersoner. Ululas ble invitert til å holde et innlegg på et foreldreseminar som ble arrangert 26. november på Berg gård i Oslo. Det takket vi selvsagt ja til. Eva foreleste om kommunikative kompetanse med vekt på operasjonelle ferdigheter. Ululas-uglen miss Doc hjalp til med dele ut handouts etc.

Vi ble kjent med mange hyggelige pårørende og fikk høre på andre innlegg. Blant annet Kristine Stadskleiv som kom mer eller mindre rett fra Kina til Berg gård. Den nye lederen i Isaac Norge, Synnøve Flatebø Holseth, holdt også et fint innlegg. Caroline (en ungdom som bruker ASK) gjorde stort inntrykk på alle deltagerne.

Flere av de pårørende forteller om opprivende historier fra sin hverdag. Det treffer oss rett i magen. Noen av kampene de sliter med virker absurde og unødvendige. Ululas heier på de foreldrene og barna det gjelder! Og bistår der vi kan.

Ululas anbefaler alle som bruker ASK (alternativ og supplerende kommunikasjon), eller kjenner noen som gjør det, å melde seg inn i ISAAC. Det koster lite i året samtidig som man holder seg oppdatert på fagområdet.

Ønsker du at Ululas skal holde et innlegg eller arrangere et seminar for et miljø eller på din arbeidsplass? Da er det bare å ta kontakt med Eva på mobil: 95 25 36 43 eller e-post: post@ululas.com.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *