Møte med potensiell oversetter

Ululas ønsker å oversette bloggen sin til flere språk. Vi satser på engelsk, spansk og russisk i første omgang.  I dag hadde Eva et hyggelig møte med en russisk oversetter. Hun er norsk og heter Marit (nei, det er ikke Moskva- Marit 🙂 ). Marit har bodd en periode i Russland og holder på med en master i russisk på universitetet i Oslo. Men, hun er allerede nå klar for å ta oppdrag for Ululas og andre. Vi ser fram til et godt samarbeid!

One Reply to “Møte med potensiell oversetter”

  1. Улулас (совы) желает переводить свой блог на несколько языков. В первую очередь мы начнём с английского, испанского и русского языка. Вчера Эва встретилась с переводчицой по русском языке. Она норвежская и ей зовут Марит. Марит прожила период в России и учится на уровне магистрата в Университете в Осло. Но она уже готова переводить для Улуласа и других. Мы с нетерпением ожидаем хорошего сотрудничества.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *