Ululas på opplærings – oppdrag

Ululas har vært ute på oppdrag og blitt kjent med en hyggelig eldre herre som dessverre nylig har fått en høy nakkeskade. Skaden gjør at han er så og si helt lam fra skuldrene og ned.

Til tross for den tragiske situasjonen han er i – vekket talemaskinen fra Tobiidynavox en teknologisk begeistring. Begeistringen deler vi!! Ved hjelp av denne spesielle datamaskinen kan han nå – helt selvstendig ved hjelp av øyebevegelser- sende sms, skype med familien, sende mail, snakke i telefonen, styre TV’en, osv osv. Jeg gjetter på at det ikke er lenge til han også surfer på nettet og kommer seg på facebook.

Han sitter alene i leiligheten sin i flere timer hver dag. Det er uten tvil kjekt å kunne skifte TV- kanal selv uten å vente flere timer på at en assistent (BPA) skal komme. Vi kan jo bare tenke oss hvordan det må være. Eller- kan vi egentlig det? Uansett, denne mannen ble veldig fornøyd og Ululas er takknemlig for at vi fikk være med på å gjøre hverdagen bedre og litt enklere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *